Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 155 1.7 прекъсва
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщениеНещо таковаТя е на бая по лошо дередже
Някак страно ми се вижда при такива сътресения....диагностиката да ти показва, че всичко е ОКПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНа външен вид(някъде е гледах на снимка в форума)не беше зле!!!...но това е без значение.....сменяй от едната на другата...докато разбереш какво куца!!!
Някак страно ми се вижда при такива сътресения....диагностиката да ти показва, че всичко е ОКСнимката е от 2005-та,оттогава я би градушка в надежда 6 и има доста големи щети,колектора е метален,ама не ми се ще да я съсипвам още повече,щот мисля малко по натам да се оправя,пък и чух че този колектор никак не се сваля лесно
закачихме я на виза унискан и не даде грешки никакви,за това си мисля че може всмукателния да обърква,но чак пък така....
ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщениеАми колега ако беше читава да сменям,ама в онази кола не знам да има нещо наред,тя прекъсва и гърми 5 пъти повече,отде да знам дебитомер ли е,ламбда сондата е фира,някои датчици и т.н.Снимката е от 2005-та,оттогава я би градушка в надежда 6 и има доста големи щети,колектора е метален,ама не ми се ще да я съсипвам още повече,щот мисля малко по натам да се оправя,пък и чух че този колектор никак не се сваля лесно
закачихме я на виза унискан и не даде грешки никакви,за това си мисля че може всмукателния да обърква,но чак пък така....
Ако не е това консервираш го за по късен етап, като решиш да стягаш другата!
Интересно ми е защо ги сбираш тия коли?...не е ли, по добре една, ама читава!?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение..не е кой знае колко трудно!!!...махаш два маркуча за бензин, инжекторите с тръбата...две гайки, ония шибани маншони със скобите и ти е в ръцете
Ако не е това консервираш го за по късен етап, като решиш да стягаш другата!
Интересно ми е защо ги сбираш тия коли?...не е ли, по добре една, ама читава!?Направо ше отида и ше взема един метален тия дни че и без това ше слагам газ,ако не е от това еб*л съм го
Last edited by Abarth; d.m.y г., 15:01.ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщениеДълга историяНаправо ше отида и ше взема един метален тия дни че и без това ше слагам газ,ако не е от това еб*л съм го
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение...махаш два маркуча за бензин, инжекторите с тръбата...две гайки, ония шибани маншони със скобите и ти е в ръцете166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеНищо ,от това кеото казваш не се сваля , освен маншоните. Разхлабват се скобите на маншоните , 2-та болта от долна страна на колектора (те са по-трудни за достигане), МПХи това е.
..е има и други джиджавки дето се откачат, ама нема смисъл да спорим.Last edited by Бобби; d.m.y г., 17:04.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Ами ше взема един колектор и го сменям,че съска бая,свалях свещите всичките са черниex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщениеАми ше взема един колектор и го сменям,че съска бая,свалях свещите всичките са черни, но мястото в което вървят искрите е от бяло до червеникаво
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Чудя се що се правиш на неграмотен???
Не можеш ли да купиш едно двукомпонентно лепило на BISON, да залепиш и да го оставиш да стегне през ноща, а на сутринта да видиш дали работи нормално и дали съска?
Не се мятай веднага на колектор. Тоя и без това си го прежалил - та лепи и карай ако се оправи докато сложиш хАлуминиевия.ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Той при всички положения ще го сменя тоя колектор...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Абе момци помагайте откъде да намеря метален колектор,въртях сигурно на 20 човека с 155-ци на части никой няма,вкл никола николов и д_данчоex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Звъня ли на Краси Рангелов? Другаде - Италиянеца, и от мобиле на части.
Все си мисля обаче, че при Рангелов ще намериш. УспехALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Краси няма звънях му,италианеца такива неща не продава,в мобиле.бг звънях на всички 155-ци на части които се продават и нямаex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
Comment